NL EN

THINK, vanuit de beste strategie

Van onderzoek tot advies

Weet je wie je eindgebruikers zijn? En nog belangrijker: welke wensen of behoeften ze hebben? Wij brengen het voor je in kaart. We richten onze blik niet alleen naar buiten, maar ook naar binnen. Want of je nu een e-commerceplatform ontwikkelt of een sociaal intranet: je bedrijfsprocessen worden erdoor geraakt.

Daarom kijken we kritisch naar de vraag en de omgeving. En graven we dieper. In de THINK-fase draait het om de vertaling van doelstellingen en ambities naar een digitale oplossing die jouw organisatie helpt om die doelstellingen en ambities waar te maken.

We onderzoeken niet alleen wie je klanten zijn en welke gebruikservaring passend is, maar ook wat de technische en organisatorische mogelijkheden zijn en hoe je daarbinnen het proces optimaal inricht.

De resultaten van ons onderzoek komen samen in een helder advies met een strategie die leidt tot een succesvol project. Inclusief kernwaarden, de processen die gebruikers doorlopen, hoe je gebruikers optimaal bedient en welke online oplossingen daarbij passen. Regeren is vooruitzien, dus we vertalen het meteen naar een roadmap voor de komende jaren.

"Aviva Solutions heeft zich snel onze sector eigen gemaakt en is met een mooi en creatief voorstel gekomen." 
Sectorinstituut Transport & Logistiek

CREATE

Het ontwerpen, bouwen en uitvoerig testen van de oplossing die voortkomt uit de THINK-fase. Heb je zelf al onderzoek gedaan en wil je een code- of design review? Ook dan helpen we je graag verder. Meer over CREATE

EVOLVE

Na de oplevering stopt ons werk natuurlijk niet. We blijven meedenken over hoe we de effectiviteit kunnen verhogen, begeleiden je bij updates en ondersteunen je bij het uitwerken van je volgende digitale stap. Meer over EVOLVE

Meer weten over THINK?

Ons doel: maken wat mensen willen en wat jouw organisatie nodig heeft

We vertellen je graag meer over onze aanpak en het belang van deze eerste fase in het proces. Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.