NL EN

Kentico Xperience 13


Kentico Xperience 13, het toekomstbestendige platform

Bij digitale transformatie hoort een online platform wat je hierin ondersteunt. Waarmee je probleemloos de beste online experiences bouwt, aanpast en personaliseert. Zonder dat er steeds een team developers nodig is om veranderingen door te voeren. En waarmee je vanuit één platform je contentmanagement, marketing en je e-commerce regelt. Zo maak je optimaal gebruik van bestaande data en creëer je de best mogelijke klantbeleving. Met Kentico Xperience 13 haal je een toekomstbestendig Digital Experience Platform in huis.


Weten hoe wij Kentico-gebruikers helpen?

We zijn er voor je om het resultaat te maximaliseren

Voor marketeers

Aan een marketeer hoef je het belang van een echte omnichannel strategie niet uit te leggen. Maar zelden worden deze plannen ook werkelijkheid omdat de beschikbare tooling tekort schiet. Kentico 13 neemt deze obstakels weg en kun je concreet aan de slag met: 

  • Creëer gepersonaliseerde ervaringen over al je kanalen
  • Automatiseer je marketing campagnes
  • Lever de best mogelijk online shopping experience


Voor developers

Als developer wil je bijdragen aan het succes van de business. Zonder de vertragende factor te zijn of technische wonderen te moeten verrichten in een omgeving die dit eigenlijk niet meer aan kan. Met Kentico 13 zijn deze problemen verleden tijd en zorg jij als developer voor:

  • Snelle deploy van schaalbare websites op de nieuwste technologie
  • Geef marketeers risicoloos alle creatieve ruimte 
  • Integreer naadloos met ieder systeem

Meer weten?

Wil jij weten wat Kentico Xperience 13 voor jou kan betekenen? 
Download dan deze brochure.


- De nieuwste MVC .Net Core technologie

- Marketing, content en e-commerce in één

- Korte time to market en gebruiksvriendelijk

- Echte omnichannel ervaringen creëren 

Download de brochure


Aviva Solutions & Kentico

Wij zijn al jaren Gold Partner van Kentico, het hoogst haalbare kennisniveau voor digital agencies. Voor jou betekent dit dat je verzekerd bent van een partner die ruime ervaring heeft met Kentico implementaties, actief is in de community en meerdere awards gewonnen heeft. Meest recent de 2021 Site of the year Award voor de beste online marketing implementatie. 

Wil je echt actief aan de slag met het digitaal transformeren van jouw organisatie? Laten we eens beginnen met een gesprek over je doelstellingen en de technologie die hier het beste bij past. We helpen je graag om verder te komen. Stuur voor jouw vrijblijvende gesprek een mailtje naar marketing@avivasolutions.nl..

Aviva wint samen met Nevi 'site of the Year'